Mercurio Advanced Robotics

Termeni și condiții

1. PREZENTARE ȘI DEFINIȚII

Site-ul advancedrobotics.ro este deținut de ADVANCED ROBOTICS INDUSTRIES SRL, o companie înmatriculată în România, al cărei obiect de activitate constă în conceperea, implementarea și personalizarea angajaților virtuali dotați cu inteligență AI conversațională automatizată, cu sursa în cloud – aplicabilă în cadrul a numeroase dispozitive și interfețe. Sediul social al companiei este în România, Brașov, Zaharia Carcalechi 23A, având număr de înmatriculare la Registrul Comerțului  J8/1901/2019, Cod de Identificare Fiscală RO41214621, cunoscută drept titular al site-ului sau al companiei.

Site-ul advancedrobotics.ro prezintă compania noastră și activitatea acesteia, precum și serviciile pe care le oferim.

Utilizatorul este orice persoană care accesează site-ul advancedrobotics.ro și care, implicit, se angajează să respecte aceste reguli, fiind răspunzător pentru propriile acțiuni în cadrul site-ului. Pentru a accesa site-ul și secțiunile de prezentare, nu este necesară înregistrarea utilizatorului.

2. OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Utilizarea site-ului se va efectua conform principului de bună credință, pentru a obține informații privind compania și serviciile oferite de aceasta.

Toate prezentările, creațiile grafice, logourile și simbolurile asociate și combinațiile acestora cu orice cuvânt sau simbol grafic, fotografii, materiale audio-video, conținut utilizat pe site, sunt în proprietatea ADVANCED ROBOTICS INDUSTRIES SRL sau compania a achiziționat dreptul de utilizare a acestora. Fac excepție doar informațiile și elementele grafice înregistrate de utilizatori, precum și însemnele grafice care aparțin altor entități.

Niciun utilizator al site-ului nu poate recupera conținutul site-ului, nu poate interveni asupra acestuia, nu îl poate modifica sau șterge (fie că este vorba despre text, imagini, logouri, etc.). Orice încălcare a acestei reguli constituie o încălcare a dreptului de autor, a mărcii comerciale sau a oricărui altui drept de proprietate intelectuală.

Copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau stocarea prin orice mijloace a materialelor existente realizate în scopuri comerciale nu sunt permise.

Dacă în cadrul site-ului există secțiuni unde utilizatorii pot introduce comentarii sau mesaje sau unde își pot exprima propriile opinii, introduce imagini sau alte elemente care ar putea face obiectul protecției în baza drepturilor de proprietate intelectuală, răspunderea privind conținutul aparține exclusiv utilizatorilor în cauză.

3. MODIFICĂRI ADUSE SITE-ULUI

Titularul site-ului își rezervă dreptul de modificare sau de suspendare temporară sau permanentă a propriilor operațiuni sau servicii puse la dispoziție (integral sau parțial). În acest caz, titularul nu va fi răspunzător pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a accesului la site.

4. RĂSPUNDERE

Utilizatorul declară în mod expres că acceptă următoarele condiții:

1. Utilizarea site-ului și accesul la acesta se face pe propria răspundere.

2. Titularul site-ului nu oferă niciuna dintre următoarele garanții:

  • Că serviciile ar îndeplini toate cerințele utilizatorului;
  • Că serviciile vor fi neîntrerupte, furnizate în timp util, în mod sigur sau fără erori;
  • Că erorile de program vor fi corectate.

5. LIMITE ALE RĂSPUNDERII

Utilizatorul acceptă în mod expres că administratorii site-ului nu vor fi răspunzători pentru nicio daună directă, indirectă, accidentală, specială, inclusiv dar fără limitare la pierderi ale profitului, ale posibilității de utilizare a datelor sau la alte pierderi intangibile sau nemăsurabile ca urmare a:

  • Utilizării sau incapacității de utilizare a advancedrobotics.ro;
  • Accesului neautorizat la transmisiunile sau datele utilizatorului sau deteriorarea acestora;
  • Declarațiilor sau acțiunilor terților în cadrul site-ului;
  • Oricărei alte probleme privind serviciile site-ului.

6. NOTIFICĂRI ȘI COMUNICĂRI

Titularii site-ului pot transmite notificări privind modificarea termenilor de utilizare sau alte aspecte prin afișarea în cadrul site-ului a unor mesaje de reamintire adresate tuturor utilizatorilor.

7. LEGISLAȚIA APLICABILĂ

advancedrobotics.ro nu oferă nicio garanție conform căreia conținutul acestui site se supune legislației (inclusiv privind proprietatea intelectuală) altor țări  decât celei aplicabile în România. Dacă utilizatorul accesează acest site din afara României, face acest lucru pe propriul risc și este unicul responsabil pentru pentru respectarea legilor țării în care locuiește.

8. CLAUZE FINALE

Condițiile de utilizare se aplică accesului utilizatorilor la site-ul advancedrobotics.ro. Dacă ulterior lansării site-ului sunt implementate și alte servicii, acestea se vor supune acelorași reguli și condiții prevăzute în prezentele clauze, exceptând cazul în care se supun altor condiții decât cele de față.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.